Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÖDMJUKT TACKSAM FÖR MIN STYRKA




Jag är en överlevare



Har rest mig upp

fler gånger

än jag fallit




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 363 gånger och applåderad av 33 personer
Publicerad 2014-11-24 08:59



Bookmark and Share


  Söderman
En koncentrerad sammanfattning av ett liv. Ödesmättad. Känslan för mig är att detta liv har ändå inte varit så lätt...
2014-12-12

  Lehva VIP
Så starkt och hoppfullt. Den sparar jag.
2014-11-26

  ResenärGenomLivet VIP
Starkt att alltid resa sej upp och gå vidare...
2014-11-25

  Connie
Text som förmedlar styrka. Du är en bra mentor för många!

2014-11-25

    Dan Myrbeck
Höjden av överlevnad
2014-11-24

  Alicia Stenfors
I all ära...
2014-11-24

  Ewa-Britt Nilson VIP
Strongt att
hålla ut
sen kan Du
mer än förut!
Och av detta Du
till oss andra nu
lär ut klokt beslut!
2014-11-24

  Anya VIP
Jaa så bra gestaltat! Håller med. Kort och innehållsrikt.
2014-11-24

  Ida-Marianne
Även jag rapporterar "igenkänningsfaktor"...
2014-11-24

  Respons VIP
Det är en viktigt styrka!
2014-11-24

  Marianne Räf
Låter nästan som: steps on
the Stairway to Heaven! Om
du förstår vad jag menar? Ja,
om man faller är det bra om
man reser sig, igen. BRA!
2014-11-24

    ej medlem längre
Respekt till dig!
2014-11-24

  louisegirl
Styrka...<3
Bra skrivet!
2014-11-24

  Lars Hedlin
JA bra...kram
2014-11-24

  Maj-Lis VIP
De kan man kalla styrka
2014-11-24

  Angel of love
Perfekt och starkt skriven text.
2014-11-24

  Stefan Albrektsson
Ha! Det skuttar till i bröstet när jag läser denna!! Igenkänningsfaktorn är hög. Starkt!
2014-11-24

    ej medlem längre
Starkt!
2014-11-24

    Bo Malte
snyggt...
2014-11-24

    ej medlem längre
Så bra skrivet detta,
fullfjädrad insikt ...

2014-11-24

    ej medlem längre
bra,samma här!
2014-11-24

  Klara Ord VIP
Så väl formulerat, i en vacker bild och med enkla ord som rymmer en djup sanning!
2014-11-24

    Elisabeth Nilsson VIP
Tur att man är som en docka, som alltid kommer på fötter igen.
2014-11-24

  Veven
Ödmjuk och stark - en rysligt bra kombination.
2014-11-24

    ej medlem längre
En stor, och många gånger underskattad förmåga, den att resa sig och utvecklas av Livets vindar.
2014-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP