Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*****HOPPFULLT HAVSBRIS*****

H on, Vår Kära Havsbris har hittat hit igen
O ch ingen kan skriva så, att allt tar i en fullt ut
P å prick så som hon gör
P recis, så varje ord får en talande valör
F ullträffar i hjärna och hjärta hon strör
U nderbart hennes texter oss alla berör
L juvliga toner, farliga zoner
L enande ord finns också med
T y hennes skrivarkonst är mer än bred!

Du är <3-ligt välkommen bästa vännen!





Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-11-24 13:03



Bookmark and Share


  Havsbris
duuuuuuuuuuuuuuuuu din rackare
jag tar dig eller... sätter vargarna på dig ...


ahahhahha alltid samma vackra sjä och hjärta du min vän, tack <3

jag kommer och går men ingen press, har inte hunnit svara alla med så måste ha tid för att läsa och kommentera med,,, vargarna tar hela energi och så ska det vara, resten är för att ta tid på sig, för vänner som är vänner finns alltid,,,

pöss på nosen kära du...tack
2014-11-24

    Dan Myrbeck
Fin!

2014-11-24

  Marita Ohlquist VIP
Fin hyllningstext!
2014-11-24

  Lars Hedlin
Gillas mycket!
2014-11-24

    ej medlem längre
Du är god, du!
2014-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt