Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skymning

Glömskans ådra ställer ingen utom tvivel.

Allra helst när skymningen faller och dagsljuset sakta drar sig tillbaka.

Kärlekens matta yta kan under stundom kännas kall och frånvarande.

Ingen skada skedd.

Vem kan söka sanning där ficklampans sken ändå vandrar i mörker...




Fri vers av Bo Malte
Läst 327 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-11-24 15:05



Bookmark and Share


  Klara Ord
Mångtydig text!
2014-12-05

  Lena Själsöga Keijser
en bild att leva med
2014-12-04

  Connie
Det är skönt med en ficklampsbärare ibland!
2014-11-25

  Elisabeth H
Ja säg det. Men ingen skada skedd.
2014-11-24

  Marita Ohlquist VIP
Text att fundera på!
Bra skrivet.
2014-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Bo Malte