Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Röstkort

Min röst blev åsidosatt, för många felaktiga svar, från högt till lågt blandad.
Ett viktigt kort föll bort, det hamnade i skarven, i skålen där de uppsluppna
singlar slant.
Vetskap eller tro, medgivande eller utanförskap.




Fri vers av Jimmy Myhre
Läst 390 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-11-24 17:34



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag river alltid mitt röstkort. På grund av min tro.
2014-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Jimmy Myhre
Jimmy Myhre