Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blåljus

blått ljus

en bruten kropp
ett hjärta som brast

blått ljus

krusning genom luften
tragedi

blått ljus

förlust av liv
solen går i moln
ord som blir till aska

blåttljus




Fri vers av soalf
Läst 273 gånger
Publicerad 2017-06-04 23:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

soalf
soalf