Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikten jag skrev, den dagen Jonathan föddes


Jag sådde ett frö

Gömmer ett sandkorn i en kista
Här min hemlighet nu vista

Vid vattenbrynet planterar jag mina rötter
Sticker i sanden, mina fötter

Bedrar döden som är på lur
Söker livets lyckokur

Sår mitt sandkorn i en strand
Gömmer kistan vid livets rand

Döden rår nu mig ej uppå
När bladet vänds
Så finns avtrycken på stranden kvar ändå!




Bunden vers (Rim) av Moviemaster VIP
Läst 352 gånger
Publicerad 2014-11-24 18:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Moviemaster
Moviemaster VIP