Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med regnbågen till evigheten

Ord i en akvarell, som jag för dig

målar till en bättre värld.
En värld där ärligheten genomsyrar alltet.
Där varje människa är en källa
från vilken kärlek och omtänksamhet porlar.

Ett Utopia att forma sig för
min vilja, med pennans drag.
Solidaritet och generositet i var
människas gärning och tal.

En värld lagd framför mina fötter,
men mot ditt hjärta jag trevar
och mot detta mina stapplande steg bär.

En djup kyss från dina läppar beseglar mitt öde
och jag är förlorad till evigheten.




Fri vers (Fri form) av Moviemaster VIP
Läst 381 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-11-24 18:44



Bookmark and Share


  Vanja-Kristina Morgell VIP
Jag gillar ditt patos för en skönare värld i den här texten.
2014-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Moviemaster
Moviemaster VIP