Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sånger till min speldosa

Jag har skapat sånger
Till min speldosa
De vilar däri

De spelas när allt är över
När allt är förbi

Då spelas de länge
Längre än en dag
Längre än kvinnan i dansen
Längre än ett slag




Fri vers av Stig-Marcus
Läst 515 gånger
Publicerad 2006-04-06 11:10



Bookmark and Share


  Flickan*i*L*för*Lycka*
Jepp klassiskt ren är den, dock väldigt fin, den speglar känslor, trots att de raka orden inte finns där:)

Mitten stycket är allra vackrast, sorgset minst sagt men så Vackert*ler*
2006-10-07

  Laertes
Bra dikt.....klassiskt ren !
2006-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Stig-Marcus
Stig-Marcus