Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svårsmält diskurs

Ta en tugga från kunskapens bok
Tryck ner det i halsen
Bär dumhetens ok

Blås i tratten ditt fån
Haja allt ditt jävla spån




Bunden vers (Rim) av Moviemaster VIP
Läst 289 gånger
Publicerad 2014-11-24 20:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Moviemaster
Moviemaster VIP