Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

T

det har gått femtiofem dagar när det slår mig att jag äntligen äntligen har glömt
ditt skratt




Fri vers av tildam
Läst 298 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-11-24 22:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
gillar det dubbla; att påminnas om det man har glömt... du skriver starkt. bra!
2014-11-25

  S.A.I. Steve Lando
gott - off it goes
2014-11-24

  OmE
Aj.!..
2014-11-24
  > Nästa text
< Föregående

tildam
tildam