Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Få insikt

En bergsmänniska:

klättrar med händer och fötter 

håller sig med berget nära

hittar skrevor och griper tag

håller huvudet lågt

och siktar högt:

Att hitta ron i alla världar

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Sanna i badet VIP
Läst 358 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-11-24 22:21



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Den här tycker jag mycket om.
2014-11-26

  ResenärGenomLivet VIP
Fin, tänkvärd text...
2014-11-25

    ej medlem längre
Så härligt det vore...mer sådant..

Fin text. Tänkvärt.
2014-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Sanna i badet
Sanna i badet VIP