Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Korsfäst

I så hänge Jag här
lika naken som Jag föddes

Ensamheten drev mig till branten
Hatet drev mig att hoppa från kanten.

I så hänge Jag här med öppna handleder

Bultande sipprar blodet så sakta fram

Mitt sinne har nötts ner av tidens tand
Värme byts mot dödens iskalla hand.




Fri vers (Fri form) av Moviemaster VIP
Läst 344 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-11-24 23:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Moviemaster
Moviemaster VIP