Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Närhet

Klämkäcka meddelande hit och meddelande dit.

Kraven äro höga på dagens människor.

Nåbarhet och Instagram, Youtube, Redtube, Tvitter och Ansiktsböcker.

En jävla samling...

Det var, som man säger, bättre förr...




Fri vers av Bo Malte
Läst 328 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-11-25 09:26



Bookmark and Share


    prima donna
Kanske var det bättre förr
2014-11-29

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2014-11-27

  Marita Ohlquist VIP
Bra text att fundera på!
2014-11-26

  ResenärGenomLivet VIP
All utveckling är inte så bra...livet blir ofta bra stressigt...bra bild av nutiden...
2014-11-25

  Henning Hson
Redtube ? När jag var ung hade jag Tubesocke. /Henning
2014-11-25

  louisegirl
Jaa, ligger mycket i det..
2014-11-25

    Jane S VIP
you d better start swimming or you d sink like a stone eller hur var det nu…?!
2014-11-25

  Angel of love
Kan jag hålla med om, allt är bra i lagom doser.
2014-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Bo Malte