Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nederlagets kalk

Monstret tog mig till sist.
Själen blöder, är svag som en kvist.

Vinnarna som började vid mållinjen, pekar visst!
Mot mig , som är ute bland snåren - Min ork har jag redan mist.

Vill lägga mig ner och ge upp.
Men samvete och envishet förvägrar mig att tömma nederlagets kalk.




Bunden vers (Rim) av Moviemaster VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-11-25 19:02



Bookmark and Share


  Moviemaster VIP
Skrev den för många år sen... var i någon form av fas där jag älskade att använda ord som skola som en form av ska etc.! Lite som att fotografera med sepia eller svartvitt! :)
2014-11-27

    ej medlem längre
Är den här skriven under tidigt 1800-tal (själen, kalk, förvägrar... )?
2014-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Moviemaster
Moviemaster VIP