Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sådana tendenser...

Mors trötthet får konsekvenser
för barnens lek allt överglänser
där är bråk och gnat
på varandra ett tjat
hon skrek, "Lekare utan gränser"!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 330 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-11-26 05:40



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
:-) tyckte om
2014-12-05

  Ingrid Trolle
Lekfullt
2014-12-02

  Ezmeralda VIP
Så härligt och klurigt av dig
2014-12-01

  Lars Hedlin
Yes mycket bra!
2014-11-27

    Dan Myrbeck
Hahaha - härlig!
2014-11-26

    ej medlem längre
Där fick du till det. Bra! :)

2014-11-26

  Ljusletaren
Bra och lekfullt ordat/ kram
2014-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt