Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MITT SÄTT ATT ÅTERFÅ LUGNET






När det går för fort

kör jag in på en mental parkeringsplats

och samlar tankarna




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 319 gånger och applåderad av 35 personer
Publicerad 2014-11-26 08:54



Bookmark and Share


  Alicia Stenfors
Jag skulle lära mig att göra samma sak.
2014-11-30

  Margareta Wersäll
Marita du har verkligen hittat den perfekta metaforen! Jag kör ofta in där också men nu kan jag ställa min farkost där och ha din beskrivning med mig.
2014-11-28

  ResenärGenomLivet VIP
Så viktigt att göra det...
mycket bra...
2014-11-27

  Per "Läsaren" Sörqvist
du har positiv påverkan
2014-11-27

  ULJO
Underbart förmedlat
2014-11-27

    ADI Nehlin
en sån plats behövs
2014-11-27

  Åsa Njunjes
Så finurligt formulerat om behovet av "ställtid".
2014-11-27

  Respons VIP
En sådan plats är få förunnat. Inspirerande dikt!
2014-11-27

  Sanna i badet VIP
SÅ rätt gjort.

Ska köra dit oftare, jag.

2014-11-26

  Palett
Mental parkeringsplats, verkligen bra uttryck !
2014-11-26

  Angel of love
Så bra gjort, nått alla säkert behöver göra då och då.
2014-11-26

    Sefarge VIP
Och tänk den är
din alldeles egen!
Som ingen kan ge
Dig böter på.
Lyckost där!

2014-11-26

    Elisabeth Nilsson VIP
Så rätt du gör! Så borde flera göra.
2014-11-26

    Dan Myrbeck
Ibland skulle man behöva stanna
så länge så man får p-böter.
2014-11-26

    ej medlem längre
Tystnad är bra ibland för att varva ner.
Klokt tänkt med "mental parkeringsplats".
2014-11-26

  walborg
Mental parkeringsplats - fyndigt
2014-11-26

    ej medlem längre
Vilket underbart uttryck!
2014-11-26

  Anya VIP
Jaa den där parkeringsplatsen skulle jag behöva. måste leta min. :)
2014-11-26

  Veven
Vi borde alla ha en sådan plats...
2014-11-26

    ej medlem längre
En mental parkeringsplats.
Så bra. Det ska jag prova..
2014-11-26

  louisegirl
Ja det behövs ibland <3
Bra förmedlat!
2014-11-26

  Marianne Räf
Ett bra råd, som
man kan behöva
följa, ibland. :) Tack!
2014-11-26

    ej medlem längre
Underbara du, tur är väl det, att det finns många sådana parkeringsplatser, så det räcker till oss alla.
2014-11-26

  Bibbi VIP
Klokt gjort.
2014-11-26

  Stefan Albrektsson
Ja! Småvägarna och parkeringsfickorna är helt klart bäst! Fint!!
2014-11-26

  Lars Hedlin
Mycket bra...det gör jag med ;)
2014-11-26

  Ljusletaren
Wow och åter igen ord med hög klass av livserfarenhet *gillar* /kram
2014-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP