Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vi som har allt JulTänkt

 

 

vad skulle hända om du, nu i jul skulle

sända dina tankar till de som aldrig tänks på eller

kanske ge din finaste fillt till de som

fryser så

om du skulle ge det du fick i pant till

den på filten istället för att som du kanske gör

stoppa det i ett rör för tiokroner till din sparande

för den där resan utomlands som du åker på

varje nyår

 

eller bara böja dig ner och röra vid kinden

som att du skulle säga att jag ser dig

och kanske skulle ögon möta dina om du

satte dig bredvid en stund trots att snöslasket är kallt

men den där stunden det kanske

du skulle kunna ge, du som har allt

 

vad skulle hända om någon blev varm

 

av det?

 




Bunden vers av Yrre VIP
Läst 386 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-11-26 10:23



Bookmark and Share


  walborg
Fint - tack
2014-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP