Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kort

Nu drog du ut den lite för snabbt!

Gud va många gånger man har hört just dom orden.

Nästan så att man känner sig en aning kränkt.

Men annars är dom söta och trevliga flickorna.

Kassörskorna på Willys...




Fri vers av Bo Malte
Läst 337 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-11-26 11:26



Bookmark and Share


    Ambrosius
hahaaa..
2019-04-02

  Stigi Skog
Oväntad vändning på slutet där... finurligt!
2014-12-06

  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
man är som man är, eller hur
2014-12-01

  Angel of love
Haha underbart ;)
2014-11-26

  Henning Hson
Du är bäst!
2014-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Bo Malte