Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en liten text som är svår att rubriksätta.



innan dig var jag en droppe
eller i alla fall en liten sjö
en liten insjö
i en glänta
dit solen inte alltid nådde

men sen kom du

och du gav mig ett hav
en ocean
ett djup
där allt fick plats
och även sorger hade lungor
och glädje hade tyngd

innan dig var jag en droppe
jag föll i regn

men du gjorde asfalten vacker
vindarna starkare
och himlen mer evig


innan dig var jag en droppe

du gav mig
ett världshav










Fri vers (Fri form) av Tove Meyer VIP
Läst 643 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2014-11-27 00:11



Bookmark and Share


  Lena Renman
En fantastisk kärleksförklaring
Härligt att läsa

2014-12-05

  Lena Renman
En fantastisk kärleksförklaring
Härligt att läsa

2014-12-05

    Mirm
oj, så vackert...
2014-11-29

    ej medlem längre
Så följsamt vackert skrivet, gillas.
2014-11-28

  Sofie Viktoria
Åh, så vackert! Upplever det där själv nu. Det är mäktigt.
2014-11-28

  Lars Hedlin
Mycket fint skaldat!
2014-11-27

    Bo Malte
fint...
2014-11-27

  Björn Solum
Vacker och finstämd känsla i orden.
2014-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Tove Meyer
Tove Meyer VIP