Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte alls i jagform

Pressad till marken, orkar inte
klarar knappt att komma upp i knästående
bara för att låta omvärlden levera
ännu en rejäl pungspark

Ser ut över viken där solen går upp-
Upprepar livsmantra:
Livet skall vara som för en fjäril en sommardag!

och

Det löser sig!

 




Fri vers (Fri form) av Roger VIP
Läst 335 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-11-27 07:53



Bookmark and Share


  Agnes
Det är en besynnerlig egenskap vi har; likt maskrosor spränger asfalt reser sig människan om och om igen.
Väl fångat.
2014-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Roger
Roger VIP