Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


Paradisets skugga

Det land som flödar
av mjölk och honung
och där stekta sparvar
kan flyga rakt in i munnen
kallar människorna för paradiset

Men fåglarna
korna och bina
har ett helvete




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-11-27 08:36



Bookmark and Share


  Kjell Åhsberg
Vår konung Carl Gustav talade vid något tillfälle om stekta sparvar rakt in i munnen, så kanske är det Sverige som är paradiset.
Paradis för vissa men inte för andra, och då tänker jag inte bara på djuren.
Tänkvärt skaldat.
2014-11-27

    ej medlem längre
Den enes bröd ... :-)
2014-11-27

  Marita Ohlquist VIP
Lysande!
2014-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP