Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De orden jag aldrig sa

Alla ord som jag aldrig sa,
varje tanke min mun inte kunde forma.
De finns ändå kvar,
liksom hängande på min tunga.
I ett o vaksamt ögonblick,
kanske orden kan komma ut.
Det som ingen,
va menad att höra.
Vet du inte ord de kan också,
förgöra.
Du vill inte tala högt,
varje tanke du tänker.
Utan vill bakom varje ord,
vara försiktig så inte dina ord blir som slag.
I varje tanke,
kan du i dig själv säga vad du vill.
Men låt varje ond tanke,
stanna just där.
I de orden du aldrig,
vågade tala.




Fri vers av Ann-sofie.
Läst 305 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-11-27 09:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ann-sofie.
Ann-sofie.