Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På väg

Jag kör i mörker
Natten är svart och öppen
som ett löfte
Jag kommer till dig snart

Kör förbi en sjö klädd i novemberdräkt
Tyst och öde där barnen simmade förut
Bara dimmor dansar över ytan nu
och skuggor ruvar över djupet
där hemligheter finns
som ingen längre känner

Vägen slingrar genom skogen
över älvens mörka fall
Ett upplyst hus till slut
Bara lite till och lite till ändå
Jag kommer till dig snart

Där framme väntar du på mig
Vid vägkanten
Med lyktan i din hand
Så sista biten upp till huset
Framme nu

Vi tittar på varann
Vad kul där är du ju!
Skrattar, kramar dig
Och allt finns i det famntaget
Alla år som gick
Allting som vi var
Och allt vi blev
Vi möts igen till slut




Fri vers av Louise Sparring
Läst 406 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-11-30 01:01



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra förmedlat!
2014-11-30

  Marita Ohlquist VIP
Bra förmedlat!
Som scener ur en film.
2014-11-30

    ej medlem längre
Bra! Bildrik.
2014-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Louise Sparring
Louise Sparring