Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
natti (s) pok (is)...


SKÅL... (senryu)

Avklädda kyssar...

I honungs famn omsluten
immar glaset rött!



© Havsbris/2014




Bunden vers (Haiku) av Havsbris
Läst 491 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2014-11-28 01:42



Bookmark and Share


  Ole Sunnerfjell
Varmt och fruktigt uttryck
2014-12-04

    ej medlem längre
Rött vin och röd kärlek.. i skön förening. Din dikt fångar starka känslor med få ord
2014-11-28

  Quasimodo
Naket, med en varm smak av närhet och dofter av kärlek!
2014-11-28

  Angel of love
Så smakfullt härligt.
2014-11-28

  Jack E. Gladh VIP
Så mycket det säger!
Njutning i livets goda!
Språket involverad
i känslans outgrundliga makt!
2014-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Havsbris
Havsbris