Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ny giv

Vem kan förebrå en humla
som dras till blommans nektar
utan denna gudadryck han försmäktar
Från klocka till klocka, berusad han tumla

Vem kan förebrå en brasa
att antändas av en gnista
I mitt inre en eld nu vistas
Svalka min feber med fuktig trasa

Måtte elden alltid bränsle få
Brinna och aldrig falna i mitt sinne
Alltid en Fenix ur askan stå
För alltid sommar i mitt minne

Dubba mig du sommarkonung
Blås till strid för mitt liv
Låt mig ständigt njuta livets honung.
Broder – nöj dig med din giv




Bunden vers (Rim) av Moviemaster VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-11-28 10:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Moviemaster
Moviemaster VIP