Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nappatag

Nu är han så stor så han värker sa Simon i Nötagärde.

Goda råd var dyra.

Månne Ulla-Britt kunde komma till undsättning?

Hon var ju sällan främmande för ett rejält nappatag det lilla lifvet.

Raska fötter springa tipp tipp....




Fri vers av Bo Malte
Läst 362 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-11-28 11:42



Bookmark and Share


  Zandor
Hahaha...du e för rolig Bo Malte
// Zandor
2016-03-04

  Henning Hson
Förstår inte riktigt slutet...heller. Du är klurig! /Lill Lasse :)
2015-05-28

  louisegirl
Ja då kan det bli bråttom ;)
2014-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Bo Malte