Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kroppkaka








ordspråket lyder
att du inte kan äta kakan
och ha den kvar

det kan du visst







men kakan blir spya
blir skräp,




Fri vers av xilenie
Läst 226 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-11-28 13:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

xilenie