Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stunder under hud

 


det är tystnadens sken
som berusar mina vener

 

önskar att du sa något




Fri vers av ninfea VIP
Läst 570 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2014-11-28 14:52



Bookmark and Share


  blaite
Kort och makalöst vacker
2014-12-09

  Lena Själsöga Keijser
tack fina
att du skriver
2014-12-04

  Lars Hedlin
Känsla i denna ;) Mycket bra!
2014-11-28
  > Nästa text
< Föregående

ninfea
ninfea VIP