Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tanken


Tanken kan man inte komma åt
den bor i ett hemligt rum
Diktaturer söker nyckeln
om de ens kan hitta dörren

Det är vår frihet som människor

Men tanken är så danslysten
vill synas och har en artists själ.

Den vill så gärna bli till små ord
på våra läppar.

Ty den har ett barns hjärta.




Fri vers (Fri form) av Anders Nordlander VIP
Läst 316 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-11-29 13:36



Bookmark and Share


  walborg
Vackert skrivet om tanken med ett barns hjärta - säger mycket om författaren själv
2014-11-29

  Johan Bergstjärna VIP
Bra!
2014-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP