Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


Inköpslista

Bröd
Smör
Intorkad själ
Toapapper
Värmehänder
Apelsinjuice
Balsambad
Clementiner
Öppenfamnare
Såpa
Barnbarnkontakt
Kaffe
Ett knippe vederkvick
Gurka
Honungshemlängtan
Tomater
Gemensamvara
Soppåsar
Tankeliv
Grädde
Hopplahopp
Pasta
Kontaktögon
Diskmedel
Hembäranstyrka
Fattamatta
Livsmedelsliv







Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-11-30 04:04



Bookmark and Share


  Epione VIP
En stund på Ica med motorbanan i huvudet :) Kul lista
2014-12-08

  bittemi VIP
En riktigt spännande lista
2014-11-30

  Kjell Åhsberg
I vilken affär handlar du? Fler borde nog handla där. Ja, även jag.
Intressant lista.
2014-11-30

  Mats Edin VIP
Av nån anledning sticker ordet diskmedel ut
2014-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP