Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÖRBASKADE KÄRING!




Han besökte en spågumma
Prutade länge på priset


Sträckte fram handen
-Vilken är min lyckosten?


Hon granskade handen under tystnad


-Du har bara olycksstenar!

Njursten
och
gallsten




Fri vers av Marita Ohlquist VIP
Läst 378 gånger och applåderad av 33 personer
Publicerad 2014-11-30 10:49



Bookmark and Share


  Mia Bergenheim
Härlig!
2014-12-03

    Dan Myrbeck
Ja, det kan vara farligt att pruta!

En gång hade ja "proffs"pilar i dart. Låter lyxigt. Men då fanns inget att skylla på när det gick snett. Dom var gjorda i nickel/tungsten.

2014-12-01

  Ljusletaren
Bra och överraskande slut *förbaskat bra* /kram
2014-12-01

  Alva Johnsson VIP

Han som var så stenrik!! Varför pruta?
2014-12-01

    ej medlem längre
Se där, så tokigt det kan bli, han fick bara höra olyckstenarnas:)
2014-12-01

    ej medlem längre
Stenkul!
2014-12-01

  Stefan Albrektsson
Ha, ha -fyndigt!
2014-12-01

  walborg
Kul historia
2014-11-30

  Lehva VIP
Underbar och oväntad. Snålheten bedrar visheten...:-)
2014-11-30

  Alicia Stenfors
Man ska inte pruta med en spågumma!
2014-11-30

  Valter Örn VIP
När man har för stora förhoppningar så kan ödet slå bakut!
Bäst att vara cool!
2014-11-30

    Sefarge VIP
Men olyckskorpens
Futtiga peng,dög iallafall
fall till Spåskatan!
Så brukar det vara.
Bra text att fundera
I olika vinklar på.
Tack!
2014-11-30

  Lars Hedlin
Aj där ser man ....
2014-11-30

  Heikki Hellman
Denna historia närmar sig torr engelsk humor? Du är bra. Du har humor!
2014-11-30

    ej medlem längre
Humor och galenskap! Tack för dagens bredaste leende.
2014-11-30

  ULJO
Ja vilket hokus pokus
2014-11-30

    Bo Malte
...*L*...
2014-11-30

  Respons VIP
Som man sår får man skörda
2014-11-30

  ResenärGenomLivet VIP
Så kan det gå, när man får höra det man inte vill höra...
2014-11-30

    Elisabeth Nilsson VIP
Snålheten bedrar visheten!
2014-11-30

  Maj-Lis VIP
Vilken besvikelse
2014-11-30

  louisegirl
Usch då, det vill man ju inte höra <3

Fint förmedlat, vännen
2014-11-30

    AgnesKenshin
en superärlig spågumma minsann!
2014-11-30

  Ronny Berk
man får det man betalar för, eller ...
2014-11-30

  Angel of love
Ajdå, inte det man vill höra.
2014-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP