Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomhet











Fri vers av Anders Nordin
Läst 529 gånger
Publicerad 2006-04-06 17:42



Bookmark and Share


    Bilo
(Perfekt!!)......
2006-05-08

  Sören
Snyggt, Anders. Verkligen
2006-04-06

  Elinn
Detta tyckte jag var poesi om något!
Blev mycket förvånad först då det inte fanns någon text.
Men dikten känns ändå självklar...Tomhet - inga ord!
2006-04-06

  Laijza
Träffsäkert, Anders. Det är ju det det handlar om, i tomheten finns inga ord eller pretantiösa poeter som strävar efter att vara annorlunda. Där är vi lika och, tysta vad man än är...typ...
2006-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordin