Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten text om separation


Trädets Krona

Vid foten stod jag, längtade efter allt jag inte haft, längtade efter allt jag förlorat.
Trädets krona stirrade tillbaks, tyckte att den log men jag måste ha sett fel, luften kändes syrlig och påträngande.
Gick tillbaks till platsen som ingen visste om, såg ditt ansikte, kände din andedräkt.
Vilse men hittade ändå rätt väg, fyllde envist igen ett hål och gick vidare.




Fri vers av Jimmy Myhre
Läst 373 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-11-30 16:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jimmy Myhre
Jimmy Myhre