Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

novembers sista dag


en söndagskväll när mitt tåg saktar in
när luften i min park doftar svagt av kastanj
håller asfalten mina fötter mot marken
och hösten tar sitt sista andetag
somnar in
i samma stund som jag läser
blyertsstreck i min kalender
en dag jag ringat in
ristat med nyckel i parketten i mitt rum

"du har överlevt två månader utan honom nu. du klarar allt."




Fri vers av tildam
Läst 276 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-11-30 20:05



Bookmark and Share


  Respons VIP
Bra kärleksdikt
2014-11-30
  > Nästa text
< Föregående

tildam
tildam