Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vefjast vinir blámans morguninn eftir roðnaði himininn ég varð feimmin


vefjast vinir blámans

Undir væng mánans
vefjast vinir blámans
í blárri birtu
háum skýjum
sem sigla um heiminn
eftir él.

Svo kom sólin upp
roðaði morgunhimininn
yljandi
Fyllti lífið vilja
viljandi.




Fri vers av hver
Läst 290 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-11-30 22:39



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
så är det
och detta är
skönhet

tack
2014-12-04
  > Nästa text
< Föregående

hver