Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnaden

När jag frågar dig
Kan du inte skriva ner mig

Förklara min varelse
Fyll sidorna med mig

Så jag finns kvar förevigt
Så ofödda ögon kan läsa
Med tungor inte skapade än

Kan du fylla tystnaden
Som skapades med mig

Skriv ner mig
Så jag kan leva för evigt




Fri vers av Hecate
Läst 416 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-12-01 12:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så duktig! 10/10
2018-05-04

  Agneta Westerberg
Blir berörd.
2014-12-15

    ej medlem längre
Blir hänförd av denna text ...
2014-12-15

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet!
2014-12-01

  Bo Lövhalka
Suveränt! Klockren text
2014-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Hecate