Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skulle skriva en dikt med temat ensamhet på 7 minuter,såhär blev den med några små ändringar.


önskar att någon



i fosterställning
söker din andedräkt
mot mitt nyckelben

inte ett ljud
på flera månader

tittar bak
för långt
blir hög
på minnen
och när ruset
lagt sig
är jag söndertrasad

önskar att någon
kunde pussla ihop
mig igen
som du

tonen i telefonen
ekar
den öronbedövande
tystnaden

önskar att någon
rusade genom
mitt blodomlopp






Fri vers av livräddaren
Läst 848 gånger
Publicerad 2006-04-06 18:43



Bookmark and Share


  Trubbel
du är verkligen duktig :) gillar särskilt:
"tittar bak
för långt
blir hög
på minnen
och när ruset
lagt sig
är jag söndertrasad"
det är verkligen precis så det är... känner mej helt träffad..
2006-09-19

    Charlie
du är otroligt duktig
2006-05-04

  mysanpysan
ja, speciellt sårbarheten
och skörheten du beskriver
så man känner
och åh ja, det bränner
2006-04-23

  Tove Meyer VIP
oj det här tycker jag är bland det bästa du har skrivet. det känns sårbart, ärligt och nära. bra bra bra!!
2006-04-15

    BrokenHearted
du är så fantastisk...alltså, det skriker om den här dikten! Fyfan vad bra du är *muttrar*
2006-04-08

  madinsane
väldigt vackert, tösabit.
det finns ett par ord här och där du skulle kunna stryka..
ex '(mot) mitt nyckelben'
och faktiskt hela den sista raden..

men sedan är det nog.. fulländad!

du är så sjukt duktig!!!
2006-04-07

  oprivat
I looove you honey<3<3<3!
2006-04-06

    vilsen
maggi din tönt (vi är alla töntar så ta inte åt dig :P )varför i hela världen läste du inte upp detta ???
alla andras texter hade blivit obetydliga i skuggan av detta .

you rock my world !
2006-04-06
  > Nästa text
< Föregående

livräddaren