Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bunden till skönhet

jag önskar in
gnuggar diskhon
vem är jag idag
och-
hur vill jag minnas mitt liv?
fjädrad
fjättrad
färdig
frilägger
tabun
vad är värdet på trygghet
vill jag-
harmoni
vill tindrande hål
trängre
tryck
15
sekunder
svagare
hur ska jag minnas?
fylla på nytt
på nytt
min njutnings gränser
är jag bunden till skönhet?




Fri vers av ing
Läst 346 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2014-12-01 22:06



Bookmark and Share


    prima donna VIP
vid diskbänken väcks många tankar
2015-01-10

  S.A.I. Steve Lando VIP
bind istället skönheten till dig:)

bra diktverk
2014-12-31

    ej medlem längre
skölj och spotta
tabba+
2014-12-06

  Hestia VIP
Spännande dikt! En inre kamp och ett sökande väcks hos mig - vackert att vara bunden till skönhet…trots allt...
2014-12-06

  KYREUS of Sweden
Bryan Ferry
ROXY MUSIC:
"Slave 2 Love".
2014-12-01
  > Nästa text
< Föregående

ing
ing