Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smärtkänslig

Hela livet har du tolkat verkligheten som du vill att den skall vara;
inte som den är.
Enklast så.

Hoppas tiden inte hinner ikapp dig så att du får gå vidare ovetandes.
Enklast så.




Fri vers av Henry
Läst 255 gånger
Publicerad 2014-12-02 20:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henry