Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 

Ariseringen.

 

(((Nazisten Walther Sommerlath Drottningens pappa, Walther ... Drottningens pappa, Walther Sommerlath, deltog i den så kallade ”ariseringen”, Walther Sommerlath Drottningens pappa))) 

"Ta nu hand om Sverige tills jag kommer hem nästa gång".

Frankrike / Zlatan2014-12-02

Zlatans uppmaning till Carl XVI Gustaf

Kungen påminde om förra mötet.

Zlatan Ibrahimovic fick chansen att träffa det svenska kungaparet i Paris" eller tvärtom (efter 33 år alla brått preskriberas)

 ************************************************************************

"L'Ombre d'un DOUT" ("Shadow av tvivel", Trans.). Den franske historikern Franck Ferrand upptäckte ett dokument som "begravda" i arkiven hos försvarsministeriet.

Dessa papper visar att Chanel skulle ha fungerat direkt för service information har tyska historien visat att berömda "Coco" Chanel var nazist spion!

En fransk historiker presenteras i en skriftlig bevisning som den berömda Coco Chanel kreativt sätt att spionera för nazisterna räkning under andra världskriget.

"L'Ombre d'un DOUT" ("Shadow av tvivel" trad.) Chanel arbetade under kodnamnet "Westminster" Dokumentären visar också att Chanel försökte använda det inflytande de har på tyskarna till få ditt företag med parfym Chanel no. 5, som ägdes av familjen sedan 1924.

 Det Wertheimer Hebreiska misslyckades denna verksamhet eftersom Wertheimer gav en person som inte var en Judisk, men hade gått med på att återlämna den till en Judisk efter kriget.

Frances TV 3 har väckt frågor och på vissa andra kända namn på franska,

Dessutom kärlekshistorier modedesigner med höga nazitjänstemän - inklusive Gestapo officer var och Baron Hans Gunther von Dincklage - var känt i många år.

som Édith Piaf, Maurice Chevalier och teaterregissör Sacha Guitry. Deras karriärer stöddes kraftigt av tyskarna under den nazistiska ockupationen. Däremot andra franska stjärnor som Josephine Baker och Jean Gabin, prisas för sin patriotism och för stöd till General Charles de Gaulle, i kampen mot nazisterna, medan O andra sida ….

France 3 har väckt frågor och på vissa andra kända namn i Frankrike, som Edith Piaf, Maurice Chevalier och teaterregissör Sacha Guitry. Deras karriärer stöddes kraftigt av tyskarna under den nazistiska ockupationen.

Däremot andra franska stjärnor som Josephine Baker och Jean Gabin, prisas för sin patriotism och för stöd till General Charles de Gaulle, i kampen mot nazisterna.

 
Övriga genrer (Drama/Dialog) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 376 gånger
Publicerad 2014-12-02 21:57Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP