Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vem är jag

Tänk om nån visste att det var jag
Att det är just jag som skriver detta idag
Jag är 16 år och för cool för att gråta
varför jag valde den stigen är ännu en gåta
Tårar som rinner längs med en härdad kind
sitter med boken i skogen utav lind
pennan glöder och orden tar aldrig slut
Sitter i skogen men vill endå ut
Nu är det dags att ta ett sista kliv
mot ett rike utan liv




Fri vers av puumba
Läst 209 gånger
Publicerad 2014-12-02 22:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

puumba
puumba