Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Njuta av smärta

Bladet betyder inte smärta
Inte heller blodet
Det är ett resultat utav en misslyckad människa
Som försöker fly ifrån en värld
Där ingenting gör ont nog

Minnen som ristas in
Ett ärr betyder ingenting
Mer än en inte helt perfekt hud
Hudens tårar som gör sig synliga med ett rakblad
Därefter kommer den efterlängtade smärtan

Som att ingenting betyder någonting längre
Och tiden inte längre existerar
Jag faller in i trans
Kvider högt
Njuter av ritualens klimax
För en alldeles för kort stund

Kroppen har blivit förstörd
Ändå ropar den efter mer
Att kunna få känna någonting
Vad som helst
För att inte förlora förståndet totalt

Det blir som en lek på liv och död
Att få njuta av knivbladets massage
Mot min bleka hud
Det känns inte mer rätt
En natt som den här




Fri vers (Fri form) av Gina.P
Läst 300 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-12-03 00:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gina.P