Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en liten dag...

 

en liten dag

det är jag

lågmält mumlande

står utanför

tittar in

tittar på

 

 

 

 en liten dag 

det är mitt ego

på väg utför 

utan slut

skammen bränner 

smaken är salt

 

 

 

 

 en liten dag

det är min känsla

av den lilla flickan

som stilla ser

som inte ler

som vill mer

 

 




Fri vers av LindaBirgitta
Läst 306 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-02-26 18:35



Bookmark and Share


  Epione VIP
Väcker en tanke om en Tapetblomma en liten dag är en väldigt fin metafor. Applåder och bokmärke för känslan den ger.
2015-03-18

    ej medlem längre
Orden känns nakna och mycket sorgliga.
2015-02-26
  > Nästa text
< Föregående

LindaBirgitta
LindaBirgitta