Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

självmord

Förstörd pojke bara 16 år
kinderna är blöta från tår efter tår
för hård för o gråta för ledsen för att le
ingen kommer nu denna pojke se
han gömmer sig gråtandes på bänken i parken
Tår efter tår floder bildas på marken
Pojken tystnar och floderna blir röda
Inte ett ord i väntan på att förblöda




Bunden vers av puumba
Läst 201 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-12-03 22:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

puumba
puumba