Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara om min vän kommer hit.

Löven faller mot en grå himmel
lämnar mitt hjärta i ett mörker
det enda ljus är en gnista i min famn
som starka vindar vill blåsa bort

Öppnade jag dörren till detta mörker
eller slogs den upp i din frånvaro
Du är det sista och det första
alfa och omega till mitt universum

När mina ögon stängs ser jag dig le
när min kropp domnar bort
känner jag din värme
I den sekund jag försöker omfamna dig
är jag ensam

Jag är så olidligt rädd
för min vän som jag velat träffa så länge
han skulle rädda mig
befria mig för alltid
men jag vågar inte

jag är rädd för vad som händer sen
slutar allt på riktigt då
får jag börja om
Nej jag är rädd

Utan dig är jag mer rädd
än jag någonsin anat
för det är nu jag verkligen
vill träffa honom
det är nu jag inte kan

men om min vän kommer
är det döden jag tar i hand.




Fri vers av Spagghetin
Läst 242 gånger
Publicerad 2014-12-03 22:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spagghetin
Spagghetin