Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

obalanserade signaler, dude

idag rörde han vid min arm lite för länge
sådär som homosexuella män gör på tv
"fnitter, fnitter" sa jag och börjar förstå att det är kvinnors parningsläte
vi tog en cigg tillsammans och sedan hejdå
Nu Ses Vi Inte På Ett Tag Du
fan för killar som tycker att ens nervbanor/kärlekstrådar är ett bra ställe att slå sig ned på
för, ni vet att:
idag tog han mig med storm
MEN jag har sett på tv att det ska vara sol imorgon

$$$




Fri vers (Fri form) av trött
Läst 213 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-12-04 01:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

trött
trött