Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förståelse

Min saknad till dig och din personlighet är inte på något sätt något som jag tänker på varje dag.

Många bokstäver och därtill många ord staplade på varandra är heller icke något som tyder på att man har någon egentlig fördel vad gäller det täcka könet.

Vi förstår oss på demsamma lika lätt såsom vi förstår de som förstår andra under liknande omständigheter.

Jojo...se och lär och hav förtröstan som "Guppi" Henriksson brukade säga.

Jaja..han har ju sett det mesta...




Fri vers av Bo Malte
Läst 433 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-12-04 07:24



Bookmark and Share


  Henning Hson
"Vi förstår oss på demsamma lika lätt såsom vi förstår de som förstår andra under liknande omständigheter"

Du slutar aldrig förvåna. Bravo!

2014-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Bo Malte