Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två stora frågor

Två stora frågor

som många ställer sig

inför nyvalet 2015

Vem tänker på

landet i sin helhet?

Vem tänker på

mig personligen ?




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valter Örn VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-12-04 11:18



Bookmark and Share


  Connie
Fasligt vad världen är egoistisk! Alla tänker på sig, det är bara jag som tänker på mig!
2014-12-04

    Sefarge VIP
Bra fråga!
Och vem vänder
Inte kappan efter vinden.
Säger en sak,gör en annan.

2014-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP