Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett alternativt universum

kommer aldrig få se ditt ansikte igen
kommer aldrig få stjäla din luft igen
aldrig få vara ditt centrum igen
kommer gå runt på gatorna i väntan på din röst
i önskan att vara igen, att få sätta igång fladdret i ditt bröst
leka med tungspetsens ord, utbyta onödiga blickar, snurra din plikttrogna jord
om jag bara hade lite mer tid
om jag bara hade fötts till ett annat liv
då hade du varit här
då hade du levt i min atomsfär




Fri vers (Fri form) av trött
Läst 163 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-12-04 13:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

trött
trött