Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad KAN sägas?

Orden, skum på tankarnas yta
tar form i dyn som bubblor
men spricker
Stygn sys över läpparnas
trösklar, inget kan sägas
utan att överdrivas.
Orden betyder för lite, språket alltför stort.
för mycket som kan sägas
för lite varom kan tigas
för många ord
för många möjligheter finns.




Fri vers (Fri form) av Afatiskapasi
Läst 294 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-12-04 22:36



Bookmark and Share


  Minkki VIP
en bra text om splittring och rädsla. Den vill jag gärna återkomma till - bokmärker
2014-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Afatiskapasi
Afatiskapasi